Wie zijn wij

Attrana is in 2001 opgericht door Ing. G.J. Beerlink en heeft zich vanaf het begin gericht op een breed scala van elektrotechnische werkzaamheden waaronder het inspecteren van elektrische arbeidsmiddelen. Gaandeweg kwam steeds meer de nadruk te liggen op inspecties van arbeidsmiddelen en werd dat deel ook steeds meer uitgebreid.

Inmiddels worden naast elektrische arbeidsmiddelen ook klimmaterieel, valbeveiligingen, installaties en machines geïnspecteerd op hun veilige toepasbaarheid.

Sinds begin 2019 is naast Attrana een 2e bedrijf opgestart onder de naam "Ledlicht Totaal". Ledlicht Totaal richt zich op de verkoop en installatie van ledverlichting, indien nodig kan er een professioneel lichtplan worden gemaakt.

Meer informatie over Ledlicht Totaal is te vinden op https://ledlichttotaal.nl/

 

 

Waarom Attrana

 • Betaal per apparaat, niet per uur:

  Wij houden van duidelijkheid, daarom betaald u bij ons (met uitzondering van installatie keuringen en thermografie) niet per uur maar per apparaat. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

 • Keuring op locatie:

  De keuring kan bij u op het bedrijf of in onze werkplaats uitgevoerd worden, voor een keuring bij u op uw bedrijf worden geen extra kosten in rekening gebracht

 • 24/7:

  De keuring wordt uitgevoerd op het tijdstip wat voor u het beste uitkomt en dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week zijn.

 • Ervaring:

  Ruim 15 jaar ervaring met keuringen in de bouw, chemische industrie, kantoor omgevingen en werkplaatsen.

 • VCA:

  Alle medewerkers zijn op persoonlijke basis VCA gecertificeerd, ervaring op het gebied van VCA gerelateerde keuringen.

 • Reparaties:

  Reparaties kunnen door u zelf of door ons uitgevoerd worden, aanwezig zijn tijdens de inspectie en meteen de nodige reparaties uitvoeren kan voor u kosten besparend werken omdat een herkeuring niet nodig is.